Våra menyer

Lunch på PONG Henriksdal

Vi dukar upp Stockholms fräschaste och mest prisvärda asiatiska lunchbuffé. Här finns nudelrätter, sushi, thaisallader, friterade rätter. Ät så mycket du orkar! Lunchbuffén serveras vardagar kl. 11:00-14.00. Pris: Lunchbuffé 115 kr. För dig som inte vill ha buffé så har en lunch-à la carte som serveras ända fram till kl. 16.30.

Se lunchmenyn

Middag på PONG Henriksdal

Från kl. 17.00 dukar vi fram vår stora kvällsbuffé. Där har vi ett stort utbud av både sushi, dimsum, varmrätter och flera friterade rätter. Avslutningsvis har vi också en härlig dessert med både chokladmousse, pannacotta, glass och frukt. För dig som inte vill ha buffé har vi en à la carte meny som serveras under hela kvällen.

Se middagsmenyn

Brunch på PONG Henriksdal

Ät så mycket du orkar! Vi dukar upp en prisvärd och delikat brunch på PONG Henriksdal varje lördag och söndag, kl. 12:00-16:00. I brunchen ingår den stora asiatiska buffén, rätter från vår speciella brunchmeny, samt måltidsdryck, kaffe och te. Så fort det tar slut på ett fat är vi snabba och lägger upp mer – tills du är garanterat mätt och belåten! Välkommen!

Se brunchmenyn

×