Våra Restauranger

PONGGRUPPEN grundades 2004 och sedan dess har vi försett stockholmarna med bra asiatisk mat. Vår ambition är att fortsätta utveckla den asiatiska restaurangbranschen i Stockholm. Just nu har vi 18 restauranger med olika inriktning, allt från fast food och sushibar till större restauranger och fine dining. Här kan du läsa lite mer om ett urval av våra restauranger:

Waipo

Drottninggatan 25, 111 51 Stockholm08-21 13 01

Restaurang Waipo erbjuder kinesisk fine dining i ett ytterst tilltalande prisläge. Vi serverar genuint smaksatta kinesiska maträtter med internationell touch. I Kina är restaurangbesöket en social tillställning – man träffas många, äter olika rätter och sitter länge. Vi vill visa våra gäster vad social dining kan vara. Våra maträtter serveras i tapasformat för att även två personer ska kunna dela på maten och äta mer socialt. Waipo finns med i matguiden Sveriges bästa bord och utsågs till Sveriges bästa kinarestaurang, 2013.

Till restaurangen

Pong Lindhagen

Lindhagensgatan 120, 112 51 Stockholm 08–545 630 10

PONG Lindhagen är en av våra nyaste restauranger och idag också den största. Här serveras samma heltäckande asiatiska buffé som på PONG Buffé på Drottninggatan. Det är sushi, thairätter, kinesisk dim sum och andra varma och kalla asiatiska specialiteter. Dessutom har vi Korean Barbeque som du grillar själv vid bordet. Du köper ett baspaket med ris och såser och väljer sedan vilken råvara du önskar grilla. På så vis komponerar du din egen meny.

Till restaurangen

Pong Skrapan

Götgatan 78, 118 30 Stockholm08-660 60 65

I Skrapan på Södermalm ligger PONG Imperiet – en förstklassig asiatisk restaurang som serverar buffé under lunch- och kvällstid samt asiatisk à la carte. Under lördagar och söndagar serveras även brunch. Vår lounge är en avslappnad mötesplats för dig och dina vänner och vi har öppet till 03.00 från onsdag till lördag. Stockholms bästa DJ:s finns på plats och spelar musik.

Till restaurangen

ZAN

Kista Galleria, 164 53 Kista 08-88 13 32

På restaurang ZAN vill vi ge våra gäster känslan av en gemytlig familjemiddag. ZAN hämtar influenser från hela Asien, med tonvikt på det japanska och kinesiska köket. Vi är dessutom först i Sverige med konceptet Running Sushi. På den japanska kolgrillen Robata, grillar vi himmelska grillspett á la minute och vi kan lova att den som vill uppleva äkta kinesisk Dim Sum kommer att bli väldigt nöjd.

Till restaurangen

PONG Buffé

Drottninggatan 71c, 111 36 Stockholm08-20 45 63

PONG Buffé på Drottninggatan i Stockholm är PONGGRUPPENs flaggskepp. Vi kan med gott samvete påstå att vi har en av Sveriges bästa asiatiska bufféer. Här serveras sushi, thairätter, kinesisk Dim Sum och andra varma och kalla asiatiska specialiteter. Det är helt enkelt ett dignande asiatiskt smörgåsbord. Restaurangen startades 2009 och den senaste nyheten är vår mjukglassbar med alla tillbehör du kan tänka dig; topping, frukt, nötter och så vidare.

Till restaurangen

Orkidé

Medborgarplatsen 3, 118 72 Stockholm08–641 88 65

Restaurang Orkidé är en riktig thailändsk klassiker som serverar traditionell thaimat med känsla och finess. Restaurangen, som öppnades redan 1992, är en av de första thaikrogarna på Södermalm. Trots många år på nacken ligger restaurangen i framkant och tog till exempel hem titeln Europas bästa thairestaurang under Asian Curry Awards i London 2012.

Till restaurangen

Imperiet

Vartoftagatan 49, 118 30 Stockholm 08-660 60 65

I nedre plan i Skrapan på Södermalm ligger Imperiet, som är ombyggd sommaren 2015. Här serverar vi både charktallrik med massa härliga italienska korvar och ostar, tillsammans med fantastiska drinkar i vår cocktailbar. Vi har även en lounge och nattklubb på övre plan, en avslappnad mötesplats för dig och dina vänner och vi har öppet till 03.00 från onsdag till lördag. Stockholms bästa DJ:s finns på plats och spelar musik.

Till restaurangen

Pong Klara

Klara tvärgränd 3, 111 52 Stockholm08-440 02 08

Pong Klara är PongGruppens första restaurang och den öppnade 2004. När restaurangen byggdes fick den en innovativ design som än idag upplevs som inspirerande och trendig. På Pong Klara kan du njuta av vår välsmakande buffé under både lunch- och kvällstid. Missa inte att besöka vår Sushibar ”bakfickan” som ligger runt hörnet.

Till restaurangen

Pong Norrlandsgatan

Norrlandsgatan 25, 111 43 Stockholm 08 – 533 300 01

Pong Norrlandsgatan ligger i centralaste Stockholm, bara ett stenkast från Stureplan. Restaurangen är helt nyrenoverad från topp till tå och har runt 70 sittplatser i en inbjudande och dämpad miljö. Här serverar vi olika spännande sushi med nya smakkombinationer och asiatiska vällagade varmrätter. Vi har också tagit fram vår egen genuina Bao i två smaker.

Tillsammans med Akabono har vi också kombinerat vår mat med Sake och öl direkt från Japan, för att kombinera dryck och mat i ett.

Till restaurangen

×